“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Útjára indul a (L)átható Szeretet programja!

Author: Főadmin Date: 2017. szeptember 26., kedd 09:38

 

A Baptista Szeretetszolgálat idén is útjára indítja a Cipősdoboz Akció látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek. 

Az egyedi dobozokat egy debreceni és egy budapesti intézmény tanulói között osztjuk ki, ezeket a támogatók a gyermekek kívánságai alapján állíthatják össze. A jelentkezőknek kollégáink elküldik egy-egy gyermek bemutatkozását és kívánságait, ez segítségként szolgálhat az ajándék elkészítéséhez. Az így összeállított dobozokat a Baptista Szeretetszolgálat budapesti irodájában (Bajcsy-Zsilinszky út 57.) lehet leadni, munkatársaink pedig személyesen adják majd át a névre szóló meglepetéseket a karácsonyi ünnepségeken. Jelentkezni és további információkat kérni november 19-ig a kiss.eszter@baptistasegely.hu e-mail címen lehet. 

 


RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére