“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Technikai segítségnyújtás önkénteseket küldő szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 08., péntek 11:17

 

Az Európai Unió kezdeményezése révén a nemzetközi összefogásra épülő program a humanitárius segélyezésben tevékenykedő szervezetek munkáját támogatja több lépcsőben. A Baptista Szeretetszolgálat a külföldi segélyezésben és az önkéntesek képzésében kiemelkedő eredményeket ért el a múltban, megalapításának immár 20 esztendeje alatt, s az éve során összegyűjtött tapasztalatokat ismét hasznosíthatja a más szervezetekkel való partneri együttműködésben. A főpályázó a spanyol Alianza por la Solidaridad, partner a munkában az olasz GVC és a brit Volonteurope. A programban való részvétel egyben újabb kihívás és újabb elismerése a magyar segélyszervezet nemzetközi munkájának.

 

    

RELATED NEWS

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban!

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Budapest - Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Lap tetejére