“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Technikai segítségnyújtás önkénteseket küldő szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 08., péntek 11:17

 

Az Európai Unió kezdeményezése révén a nemzetközi összefogásra épülő program a humanitárius segélyezésben tevékenykedő szervezetek munkáját támogatja több lépcsőben. A Baptista Szeretetszolgálat a külföldi segélyezésben és az önkéntesek képzésében kiemelkedő eredményeket ért el a múltban, megalapításának immár 20 esztendeje alatt, s az éve során összegyűjtött tapasztalatokat ismét hasznosíthatja a más szervezetekkel való partneri együttműködésben. A főpályázó a spanyol Alianza por la Solidaridad, partner a munkában az olasz GVC és a brit Volonteurope. A programban való részvétel egyben újabb kihívás és újabb elismerése a magyar segélyszervezet nemzetközi munkájának.

 

    

RELATED NEWS

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

Lap tetejére