“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tartós élelmiszer és meleg étel az adományból

Author: Főadmin Date: 2016. december 20., kedd 16:23

 

A gyerekek karácsonyi műsorral kedveskedtek a meghívott vendégeknek: László Tamásnak, a C & A Mode Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatójának és Gál Dávidnak, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumi titkárának, valamint a szülőknek, pedagógusoknak december 20-án, kedden a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában. A kedves ünnepség alkalmával adta át jelképesen a 10 ezer eurós adományt László Tamás a segélyszervezet képviselőjének, majd az összeállított élelmiszercsomagot együtt osztották ki a diákoknak, illetve szüleiknek. Az adományból Seregélyesen 150, Tiszaszalkán (és további nyolc környékbeli településen) pedig 525 csomagot juttat el elsősorban a rászorultaknak a segélyszervezet az ünnepek előtt. A fennmaradó összegből január és február hónapokban a szeretetszolgálat meleg étkezést biztosít a két, egymástól távol eső magyarországi térségben azok számára, akiknek arra a legnagyobb szükségük van. A C & A Foundation vezetőinek figyelmét az adventi Cipősdoboz Akció keltette fel a Baptista Szeretetszolgálat Alapítványra, az akció sikerét látva döntöttek a mostani adományozás mellett.      

 

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére