“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nincs B-Terv! – tájékoztató rendezvény

Author: Főadmin Date: 2018. május 08., kedd 14:08

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várja mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt. A segélyszervezet által kiírt pályázattal akár 18 millió forintos támogatáshoz is hozzá lehet jutni!

 

Május 15-én 11 órától egy fogadással egybekötött találkozón beszélnek majd a Baptista Szeretetszolgálat szakemberei a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat részleteiről a Premier KultCafé-ban (Budapest, Üllői út 2-4/Baross utca 1.). Olyan civil szervezetek képviselőit várják, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Azokat a közösségeket is hívják az eseményre, amelyek a fenntartható fejlődés témakörében motiválják az embereket, legfőképpen a fiatalokat arra, hogy aktív résztvevői legyenek a fenntartható gyakorlatok alkalmazásának. Néhány a támogatható célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.  A pályázaton elnyerhető maximális összeg 18 millió forint, a beküldési határidő június 15.

Részletek tehát május 15-én, kedden 11 órakor a KultCaféban!     

 

 

 

 

 

 

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére