“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nagyszerű volt a sportnap, közösen tettünk a Fészek Nevelőszülői Hálózatért

Author: Főadmin Date: 2019. április 07., vasárnap 18:09

 

Törökbálint - Partnerünk, a dm idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a törökbálinti Arénában hagyományosnak mondható jótékonysági focitornáját, s másodszorra támogatott a baptisták családjához tartozó intézményt. A csapatok kitettek magukért és sok közszereplő is támogatta a rendezvényt. 

 

A dm idén ötödik alkalommal rendezte meg a törökbálinti Arénában immár hagyományosnak mondható jótékonysági focitornáját, s másodszorra támogatott a baptisták családjához tartozó intézményt. Az elmúlt évben a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház volt a kedvezményezett, idén pedig az érdi központú Fészek Nevelőszülői és Helyettes Szülői Hálózatra esett a választás. A jótékonysági focitorna április 6-án, szombaton volt, ahol a Fészek csapata mellett pályára lépett egy olyan csapat is, amely a szervezetünket támogató ismert emberekből egészült ki. De nem ijedt meg a kihívástól Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója és Gál Dávid ügyvezető igazgató sem. A díjakat a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is Kű Lajos, a karitatív tevékenységek iránt elkötelezett egykori kiváló labdarúgó, olimpiai ezüstérmes adta át a legjobbaknak. A dm és partnerei ebben az esztendőben e nagyszerű rendezvénnyel 5 millió forinttal támogatták a Baptista Szeretetszolgálat intézményeként működő Fészek gyermekvédő munkáját. Velünk volt a rendezvényen mások mellett Nemcsák Károly színész, Vujity Tvrtko műsorvezető, a Baptista Szeretetszolglat jószolgálati nagykövete, Kabát Péter labdarúgó és Török Máté, a Magna cum Laude dobosa is.  

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére