“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megnyílt a második pécsi Baptista Pont

Author: Főadmin Date: 2014. augusztus 29., péntek 22:37
Cimkék: BelföldBaptistaPontadományadományozás

Tíz hónappal ezelőtt indult a Katalin utcában működő adománypont, melynek szükségességét és létjogosultságát legjobban az újabb Baptista Pont elindulása bizonyítja. A 320 négyzetméteres most megnyíló épületben a Szeretetszolgálat segélyirodája mellett raktározásra alkalmas helyiségek is rendelkezésre állnak Magyarország legnagyobb lakótelepén, a 60.000 embernek otthont adó kertvárosi lakótelepen. Csizi Péter alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta a novemberben megnyílt első Bapista Pont eddigi munkáját, és kertvárosiként kifejezte örömét, hogy az itt élőkhöz is közel kerül a segítség. „Baptista Pont – Pont, ami kell” – olvasható az adománypont kirakatán. Az itt dolgozók, és az ide betérők is sokszor megtapasztalják, hogy valóban az jön adományként, amire éppen a legnagyobb szükségük van.

 

Miként adakozhatunk?

Az Uitz Béla utca 3 . szám alatt megnyílt Baptista Pontnál több módon is lehet segíteni a rászorulókon. Be lehet vinni a már nem használt, de jó minőségű tárgyakat (például ruhát, vagy játékot), amit továbbadnak a szükségben lévőknek. Ugyanígy be lehet térni a boltba, ahonnan adományokért cserébe elvihető mindaz, ami számunkra hasznos, szükséges lehet (pl. tartós élelmiszerek). Az adományokat a Szeretetszolgálat a rászorulók megsegítésére fordítja.

 

RELATED NEWS

Véget értek a hazai YouLead vitaversenyek: irány a döntő!

Az Európai Unió néhány szervezete „You Lead” elnevezéssel olyan vitaversenyt kezdeményezett, amelynek az volt célja, hogy ösztönözze a fiatalok szerepvállalását és a demokratikus vitát, valamint összekapcsolja azt a környezetvédelemmel.

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Budapest - A Radnóti Miklós Színház alkotói közössége egy fesztivál Közönségdíjának összegét ajánlotta fel a Baptista Szeretetszolgálat javára.

Mérlegképes könyvelői állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk pákozdi vagy budapesti irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Lap tetejére