“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Author: Főadmin Date: 2019. április 18., csütörtök 11:36

 

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

 

Az érdeklődők interjút olvashatnak mások mellett olyan ismert emberekkel, akik a Baptista Szeretetszolgálat támogatói: megszólal Chuck Norris, Babos Tímea, Michelisz Norbert, beszélnek álmaikról és terveikről a Margaret Island együttes tagjai. Interjút adott lapunknak Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Beszámolunk új logisztikai központunk építéséről, jártunk riportjainkkal Kárpátalján, Haitin. Akik kezükbe veszik a 2019. áprilisi Felebarátot, olvashatnak az emberkereskedelem áldozatairól, a szegények érdekében végzett munkánkról és az örökbefogadásról is.         

 

https://issuu.com/hbaid/docs/felebarat_magazin_2019_aprilis

 

 

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére