“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Author: Főadmin Date: 2019. április 18., csütörtök 11:36

 

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

 

Az érdeklődők interjút olvashatnak mások mellett olyan ismert emberekkel, akik a Baptista Szeretetszolgálat támogatói: megszólal Chuck Norris, Babos Tímea, Michelisz Norbert, beszélnek álmaikról és terveikről a Margaret Island együttes tagjai. Interjút adott lapunknak Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Beszámolunk új logisztikai központunk építéséről, jártunk riportjainkkal Kárpátalján, Haitin. Akik kezükbe veszik a 2019. áprilisi Felebarátot, olvashatnak az emberkereskedelem áldozatairól, a szegények érdekében végzett munkánkról és az örökbefogadásról is.         

 

https://issuu.com/hbaid/docs/felebarat_magazin_2019_aprilis

 

 

RELATED NEWS

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban!

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Budapest - Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Lap tetejére