“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Közel 9 millió forint adomány érkezett az árván maradt 6 éves kislány javára

Author: Főadmin Date: 2021. március 18., csütörtök 15:45

 

Egyetlen napon belül veszítette el mindkét szülőjét COVID-fertőzés miatt az a vidéki gyermek, akit a baptista közösség felkarolt.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere így nyilatkozott, miután értesült a sikeres gyűjtés során összegyűlt összegről: „Mióta családapa lettem, még érzékenyebb vagyok arra, ha gyerekek kerülnek nehéz helyzetbe. Egyedi és megindító tragédia, ami Borostyánnal történt, s ez cselekvésre sarkallt. Örömteli, hogy barátaimmal és zenésztársaimmal felhívhattuk a figyelmet erre a történetre, és számomra is megerősítő megtapasztalni, hogy ebben a mostani nehéz helyzetben is ilyen önzetlenül tudtak segíteni a magyar emberek.”

A Baptista Szeretetszolgálat köszöni a nagylelkű támogatók önzetlen segítségét, Mező Misinek, továbbá Vujity Tvrtkonak, Dobrády Ákosnak, a Road és Hooligans zenekaroknak, hogy ismertségükkel segítették a felhívás meghirdetését.

Az előzmények: február közepén koronavírusban, Győr-Sopron megyében elhunyt egy 46 éves édesapa és csupán órákkal később 34 éves felesége, így árván maradt 6 éves kislányuk. A kislány anyai nagyszüleinél került elhelyezésre, akik hálásak minden eddigi segítségért. A Baptista Szeretetszolgálatot a család és a barátok keresték meg azzal a kéréssel, hogy nyújtson szervezeti hátteret az adományok fogadásához. A céladományok fogadását a segélyszervezet nem zárta le, így továbbra is lehet utalni a Baptista Szeretetszolgálat honlapján megtalálható számlaszámokra, a megfelelő közlemény feltüntetésével.

2021. március 17-ig összesen 8.826.564 Ft érkezett be a Baptista Szeretetszolgálat számlaszámaira, amit az árván maradt kislány családja teljes egészében megkap.

 

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is az árván maradt kislányt! 

 

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000 

Közlemény: Borostyán  

 

Online adományozás az alábbi linken lehetséges: http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére