“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Képzési lehetőség humanitárius tevékenységgel foglalkozó szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 19., kedd 12:03

 

A Baptista Szeretetszolgálat – pályázati keretei között – lehetőséget biztosít arra, hogy humanitárius segélyezéssel és fejlődő országokban tevékenykedő önkéntesek menedzselésével foglalkozó szervezetek tagjai képzésre jelentkezzenek. Az elméleti és gyakorlati „e-learning” kurzus 2016. május 2-tól május 29-ig tart, rugalmas, azaz alkalmazkodik a jelentkezők időbeosztásához és igényeihez. A témák közül: a humanitárius segélyezés alapelvei és azok alkalmazása, a jelentkező szervezetek munkája, az EU Aid Volonteer elnevezésű program illetve az, hogy mindezek miként segítik elő a katasztrófa sújtotta területeken élő közösségek erősödését. Jelentkezni április 30-ig lehet a zsuzsanna@baptistasegely.hu elektronikus címen Baczkó Zsuzsannánál, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetőjénél.

További információk a képzésről:  

http://volonteurope.eu/euavcourse

 

     

RELATED NEWS

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

Lap tetejére