“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Képzési lehetőség humanitárius tevékenységgel foglalkozó szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 19., kedd 12:03

 

A Baptista Szeretetszolgálat – pályázati keretei között – lehetőséget biztosít arra, hogy humanitárius segélyezéssel és fejlődő országokban tevékenykedő önkéntesek menedzselésével foglalkozó szervezetek tagjai képzésre jelentkezzenek. Az elméleti és gyakorlati „e-learning” kurzus 2016. május 2-tól május 29-ig tart, rugalmas, azaz alkalmazkodik a jelentkezők időbeosztásához és igényeihez. A témák közül: a humanitárius segélyezés alapelvei és azok alkalmazása, a jelentkező szervezetek munkája, az EU Aid Volonteer elnevezésű program illetve az, hogy mindezek miként segítik elő a katasztrófa sújtotta területeken élő közösségek erősödését. Jelentkezni április 30-ig lehet a zsuzsanna@baptistasegely.hu elektronikus címen Baczkó Zsuzsannánál, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetőjénél.

További információk a képzésről:  

http://volonteurope.eu/euavcourse

 

     

RELATED NEWS

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Budapest - A Radnóti Miklós Színház alkotói közössége egy fesztivál Közönségdíjának összegét ajánlotta fel a Baptista Szeretetszolgálat javára.

Mérlegképes könyvelői állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk pákozdi vagy budapesti irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Lap tetejére