“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Author: Főadmin Date: 2024. május 25., szombat 14:13

 

Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat. Baricz Dezső programigazgató vezetésével idén mintegy ezerháromszáz hátrányos helyzetű gyermeket láthattunk vendégül a Fővárosi Nagycirkusz-ban, a Csillagok, égbeli tűk című előadáson. Fellépett Jász András szaxofonművész és velünk volt Kecskés Bence gyorsasági motorversenyző is. Mindenkit vendégül láttunk egy szelet pizzára, üdítőre, a gyerekek ajándékot kaptak. Aki kedvet érzett hozzá, a Ferris Wheel of Budapest - Budapest Óriáskereke-t is kipróbálhatta. A gyermekek nevében is köszönjük legfontosabb támogatóinknak - Pizza King Express, REGIO JÁTÉK, Márka üdítő - és lelkes önkénteseinknek ezt a nagyszerű napot!

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

Lap tetejére