“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Filmvetítés és nyilvános kerekasztal beszélgetés az emberkereskedelemről

Author: Főadmin Date: 2019. december 06., péntek 08:54

 

Budapest - Az IOM (Nemzetközi Migrációs Szervezet) Budapest és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetsége közösen szervezi meg a „Jovens Polacas” című film vetítését, amit egy olyan beszélgetés követ, amelynek résztvevői az emberkereskedelem elleni küzdelem szakemberei: közöttük van a Belügyminisztérium szakértője mellett De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője is.


A rendezvényre, amely a Globális Migrációs Filmfesztivál keretein belül kerül sor, a belépés ingyenes, de regisztráció szükséges. A helyek korlátozottak! Kérjük, regisztráljon ITT!

 

A Jovens Polacas című brazil dráma 96 perces, portugál és angol feliratos. A rendező: Alex Levy-Heller. A filmet követő beszélgetés résztvevői:

- De Coll Ágnes programvezető, Baptista Szeretetszolgálat,

- Tési Áron emberkereskedelem elleni szakértő, Belügyminisztérium,

- Gerlinger Lilla, klinikai pszichológus, Trauma Központ,

- Lehel Balázs, a Nemzetközi Migrációs Szervezet irodavezetője.

 

Helyszín: Premier Kultcafé, 1085 Budapest, Üllői út 2-4. // Baross utca 1.

Időpont: 2019. december 11.(szerda), 18 óra.

a Globális Migrációs Filmfesztivált.

A filmről: Jovens Polacas

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére