“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A segélyszervezet munkájáról, a kereszténység helyzetéről

Author: Főadmin Date: 2016. április 15., péntek 13:27

 

Az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola tanulói közül azok, akiket érdekelt a téma, meghallgathatták csütörtökön Mórocz Borát, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi részlegének munkatársát, aki élvezetes előadásában a segélyszervezet húsz esztendős múltját és tevékenységét mutatta be, majd azokról az országokról beszélt, ahol a keresztények élete veszélyben van. Tájékoztatójában elemezte – több egyéb „forró” térség említése mellett – a közel-keleti, az észak-koreai, a pakisztáni és az iraki viszonyokat, miközben meggyőző és megrendítő képet mutatott be a kereszténységről, a keresztények életéről, hitük vállalásának kockázatairól az említett országokban és területeken. Mórocz Bora már nem először beszélt diákoknak e témákról, korábban Miskolcon tartott hasonlóan sikeres és izgalmas előadást a fiataloknak.   

RELATED NEWS

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Budapest - A Radnóti Miklós Színház alkotói közössége egy fesztivál Közönségdíjának összegét ajánlotta fel a Baptista Szeretetszolgálat javára.

Mérlegképes könyvelői állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk pákozdi vagy budapesti irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Lap tetejére