“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Author: Főadmin Date: 2023. január 17., kedd 09:47

 

Az eSzínház Fesztiválon a Radnóti Színház „Gina” című előadása próza kategóriában elnyerte a Közönségdíjat. A színház vezetősége felkérte a produkcióban közreműködő alkotókat, hogy az elismeréssel járó pénzjutalomról – 150 ezer forintról – döntsenek ők, hogy mely szervezetnek ajánlják fel. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Emberkereskedelem Elleni Programja kapta a legtöbb szavazatot. Köszönjük a támogatást az áldozatok nevében!

A Radnóti Színház ezzel az összeggel tudta segíteni az alapítvány munkáját. Aki teheti, támogassa az Emberkereskedelem Elleni Programot a közvetlen számlaszámon:
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
10918001-55555555-55555555
Közlemény: emberkereskedelem elleni program adomány


RELATED NEWS

Mérlegképes könyvelői állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk pákozdi vagy budapesti irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Ajánlatkérési felhívás

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Ajánlatkérési felhívása „Átmeneti menekültszálló felújítása 1239 Budapest, Grassalkovich út 294. címen”.

Lap tetejére