“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Author: Főadmin Date: 2023. január 17., kedd 09:47

 

Az eSzínház Fesztiválon a Radnóti Színház „Gina” című előadása próza kategóriában elnyerte a Közönségdíjat. A színház vezetősége felkérte a produkcióban közreműködő alkotókat, hogy az elismeréssel járó pénzjutalomról – 150 ezer forintról – döntsenek ők, hogy mely szervezetnek ajánlják fel. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Emberkereskedelem Elleni Programja kapta a legtöbb szavazatot. Köszönjük a támogatást az áldozatok nevében!

A Radnóti Színház ezzel az összeggel tudta segíteni az alapítvány munkáját. Aki teheti, támogassa az Emberkereskedelem Elleni Programot a közvetlen számlaszámon:
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
10918001-55555555-55555555
Közlemény: emberkereskedelem elleni program adomány


RELATED NEWS

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

Lap tetejére