“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Author: Főadmin Date: 2023. január 17., kedd 09:47

 

Az eSzínház Fesztiválon a Radnóti Színház „Gina” című előadása próza kategóriában elnyerte a Közönségdíjat. A színház vezetősége felkérte a produkcióban közreműködő alkotókat, hogy az elismeréssel járó pénzjutalomról – 150 ezer forintról – döntsenek ők, hogy mely szervezetnek ajánlják fel. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Emberkereskedelem Elleni Programja kapta a legtöbb szavazatot. Köszönjük a támogatást az áldozatok nevében!

A Radnóti Színház ezzel az összeggel tudta segíteni az alapítvány munkáját. Aki teheti, támogassa az Emberkereskedelem Elleni Programot a közvetlen számlaszámon:
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
10918001-55555555-55555555
Közlemény: emberkereskedelem elleni program adomány


RELATED NEWS

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban!

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Budapest - Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Lap tetejére