“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarországon és nemzetközi téren is versenyképes és jól képzett szakembergárdát állított fel, akik folyamatosan biztosítják a Szeretetszolgálat fejlődését, ezáltal pedig humanitárius segélyezési és fejlesztési tevékenységünk újabb célcsoportokra és célországokra való kiterjesztésének lehetőségét is.

Személyi jövedelemadó 1%-al a következőképpen támogathat minket:

Kedvezményezett adószáma: 18485529-1-42

A kedvezményezett neve: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Kérjük, egyházaknak felajánlható 1%-ával támogassa a Magyarországi Baptista Egyházat!
Technikai szám: 0286

Bútorokat jelenleg csak előzetes egyeztetés, és helyszíni felmérést követően tudunk fogadni. Kollégáink azon dolgoznak, hogy a lehető legrövidebb ideig maradjanak raktárainkban tárolva az Ön adományai, lévén hogy a tárolási kapacitásaink végesek. Több esetben bizonyult már hatékonynak az a módszerünk, amikor pl. egy leégett családi ház újrabútorozását az adományozó összekapcsolásával közvetlenül sikerült megoldani. Ha felajánlani való bútora van, kérjük lépjen kapcsolatba adományozási osztályunnkal, vagy keresse fel valamelyik BaptistaPont-ot.

http://segely.baptistasegely.hu/baptista-pontok-adomanyozas

Jelenleg a Baptista Szeretetszolgálat nem vesz át hagyatékot, mivel sem szállítási sem tárolási kapacitásunk nincs a hagyatékok feldolgozásához.

A segítség mindig akkor hatékony, ha a legrövidebb úton jut a rászorulókhoz. Szakembereink azon dolgoznak, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk fel azokat az adományokat, amivel Ön, mint támogató megtisztel bennünket. A segítség lehet tárgybeli, pénzbeli vagy felajánlott önkéntes munka is. Kérjük, kövesse nyomon a honlapunkon feltöltött kampányainkat. Ha adományozni szeretne, akár most is megteheti, ha a http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas menüpontra kattint. 

Használt ruháit leadhatja bármelyik adománypontunkon:

http://www.baptistasegely.hu/baptista-pontok-adomanyozas

Valamint az Utcafront központjában: Budapest, X.Bánya u.1. alatt 

tel. / fax: (1) 260-9855

Online adományozás a következő menüpont alatt lehetséges:

 http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas 

A Baptista Szeretetszolgálat tevékenységi köre a humanitárius segítségnyújtástól a katasztrófamentésen, a hátrányos helyzetű romák, menekültek, drogfüggők megsegítésén át a fogyatékkal élők rehabilitációs programjáig (FLAME program) számos egyéb humanitárius és fejlesztési szakterületet fog át (rászorulók támogatása, katasztrófa sújtotta személyek támogatása, családsegítés, időskorúak gondozása, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, üdültetés, menekültek támogatása, integrációja)

Amennyiben segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal, elérhetőségeinket az alábbi menüpont alatt találhatja meg: http://www.baptistasegely.hu/kapcsolat

vagy az adomany@baptistasegely.hu email-címen.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány 1996-ban került bejegyzésre a Fejér Megyei Bíróságon. Alapítója a Magyarországi Baptista Egyház, „kitalálója” és jelenleg is elnöke Szenczy Sándor baptista lelkész. Az alapítvány célja – az alapító okirat tanúsága szerint – kezdetektől fogva az volt, hogy Jézus Krisztus szeretetparancsa alapján segítsen a rászorulókon itthon és külföldön. Az első ötezer forintos adomány óta eltelt hosszú évek alatt, a Baptista Szeretetszolgálat mára az egyik legnagyobb magyarországi segélyszervezetté érett. 2300 főállású munkatárssal, több száz önkéntessel dolgozó, kiemelkedően közhasznú szervezetként, munkánk értéke ma már milliárdokban mérhető.

Lap tetejére