X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hősök

Támogatás a határon szolgáló rendőrök részére

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek program keretében újabb nagy értékű támogatást juttatott el a határon szolgálatot teljesítő rendőrökhöz.

Ajándék a határon szolgálatot teljesítőknek és a katonacsaládoknak

Budapest, Hódmezővásárhely, Algyő – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program keretében mikuláscsomagot kaptak a Baptista Szeretetszolgálattól a határ menti feladatokban résztvevő katonák, majd az ünnepek előtt ezer ajándékcsomagot osztottak szét katonacsaládok között.

Támogatás a határon szolgáló rendőröknek

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek program keretében több mint 800 ezer forint értékű támogatást adott át minap a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági osztályának azzal a céllal, hogy azt eljuttassák a szegedi, a kiszombori és a nagylaki határrendészeti kirendeltségekhez, a határsávban feladatot ellátó rendőrök részére.

Légiparádén a Tisztelet a Hősöknek program

Börgönd – Székesfehérvár repüléstörténete 100 éves. A jubileum alkalmából nagyszabású nemzetközi légiparádét rendeztek a helyi repülőbarátok: az eseményen ott volt a Baptista Szeretetszolgálat is, amely Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programját népszerűsítette.

Újabb támogatás a határon szolgáló katonáknak

Hódmezővásárhely – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program újabb állomásaként a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a héten ezúttal már sokadik alkalommal látogattak el a Bercsényi Miklós laktanyába, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokságára, ahol további támogatást adtak át a déli határvidéken szolgáló katonák részére.

Újabb támogatás a déli határon szolgáló katonáknak

Hódmezővásárhely – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program újabb állomásaként a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a héten ellátogattak a Bercsényi Miklós laktanyába, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokságára, ahol támogatást adtak át a déli határvidéken szolgáló katonák részére.

Tisztelet és részvétnyilvánítás az elhunyt tűzszerészek özvegyeinek

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat „Tisztelet a Hősöknek” programjának részeként 100-100 ezer forint kegyeleti támogatást ajánlott fel a pénteki tragédiában elhunyt tűzszerészek családjainak, valamint a robbanás egyetlen túlélőjének, akit a Honvédkórházban ápolnak.

Köszönet az Összhaderőnemi Parancsnokságtól

Székesfehérvár – Huszár János vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának megbízott parancsnoka levélben köszönte meg azt a munkát, amit a Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek programban végzett.

Támogatás a határon szolgáló katonáknak

Hódmezővásárhely – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program munkatársai újabb állomásként minap ellátogattak a Bercsényi Miklós laktanyába, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokságára, ahol száz egységcsomagot adtak át a határon szolgáló katonáknak.

A helikopteresek megköszönték

Budapest, Szolnok – A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programjának vezetője köszönő levelet kapott a honi légierő egyik tábornokától.

Lap tetejére