“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Tisztelet a Hősöknek: Ötvenezer orvosi szájmaszk a honvédség részére

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 50 ezer orvosi szájmaszkot ajánlott fel és adott át az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központnak, illetve a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának a „Tisztelet a Hősöknek” program részeként.

Maszkok az egyetemnek a „Tisztelet a Hősöknek” program jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közötti együttműködés jegyében, a „Tisztelet a Hősöknek” program részeként, a segélyszervezet – tekintettel a járványügyi helyzetre – 50 ezer orvosi szájmaszkot adott át az egyetem számára.

Együttműködés a katasztrófavédelemmel: a kutyás alosztályt segítettük

Budapest – A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás alosztálya a Fressnapf akciója nyomán kétmillió forintos támogatást kapott a Baptista Szeretetszolgálattól. Az ünnepélyes átadás már korábban megtörtént, az igazgatóság munkatársai február 18-án, kedden mutatták be, milyen eszközök beszerzésére fordították az összeget.

Támogatás a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program számára

Budapest – A napokban érkezett egy különös, de példaértékű támogatói megkeresés a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program részére.

Támogatás a katasztrófavédelmi igazgatóság kutyás alosztályának

Budapest – A Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás alosztálya a Fressnapf akciója nyomán egymillió forintos támogatást kapott a Baptista Szeretetszolgálattól. Az ünnepélyes átadás 2019. január 9-én történt meg.

Ismét a mentők munkáját támogattuk

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a „Tisztelet a Hősöknek” program keretében a Márka Üdítőgyártó Kft. jóvoltából mintegy 1700 palack üdítőitalt adott át február első napján az Országos Mentőszolgálat részére. Az üdítőket Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője vette át munkatársainktól.

Jelentős támogatást kaptunk mentőkutyáink kiképzésére

Budapest – A 2017-es esztendőben a Fressnapf közössége bebizonyította, hogy összefogással nagy sikereket lehet elérni: az idei kezdeményezés eredményeképpen 4 millió 72 ezer 950 forintot gyűjtöttek össze vásárlóik segítségével a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport kutyakiképző részlege számára.

Tisztelet a Hősöknek, ajándékcsomagok a mentőknek

Budapest – Háromszáz darab ajándékcsomagot kaptak a mentők a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programjának segítségével.

Támogatás a határon szolgáló rendőrök részére

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek program keretében újabb nagy értékű támogatást juttatott el a határon szolgálatot teljesítő rendőrökhöz.

Ajándék a határon szolgálatot teljesítőknek és a katonacsaládoknak

Budapest, Hódmezővásárhely, Algyő – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program keretében mikuláscsomagot kaptak a Baptista Szeretetszolgálattól a határ menti feladatokban résztvevő katonák, majd az ünnepek előtt ezer ajándékcsomagot osztottak szét katonacsaládok között.

Lap tetejére