“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Orgoványban osztottak segélyt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Orgovány – A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatóságának munkatársai március hónapban is folytatták az olyan magyarországi régiókban végzett munkájukat, ahol a legtöbb rászorult él.

Nagylócon és Nagyecseden osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat

Nagylóc, Nagyecsed– Ebben az évben is folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett tevékenységét a Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága.

Nyitottság és önfelismerés

Mátészalka – A Cserepeshegy utca 12-es szám alatt nyitotta meg kapuit a Nyírségi Család és KarrierPONT, amelynek tevékenységében a Tábita Alapszolgáltatási Központ, illetve a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK, mint együttműködő partner vesz részt. Az intézményben október 15-én kommunikációs és szemléletformáló rendezvény volt az első klubfoglalkozás. Labovszky Tamara, Tábita tapolcai telephelyvezetője tartott előadást.

A szociális gondoskodás területein dolgozókat köszöntjük!

Minden évben november 12-én, a Szociális Munka Napján méltatjuk azokat, akik az elesettekért dolgoznak. Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének köszöntője.

Egy értékes szórakozással töltött nap a fogyatékosok nappali intézményében

Gyömöre – Remekül sikerült nyílt napot rendeztek 2018. június 7-én, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja által fenntartott Miháldy Borbála Fogyatékosok Nappali Intézményében.

Meleg étel és ruházat a hajléktalanoknak és más rászorultaknak

Budapest – Június 9-én, szombaton 11 órától a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidő Központ (KÖSZI) területén a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata használt ruhát és meleg ételt osztott a rászorultaknak és hajléktalanoknak, akik ez alkalomból ajándékot is kaptak.

Álláslehetőség a Baptista Szeretetszolgálatnál

Közfoglalkoztatási program a Katica Családok Átmeneti Otthonában

Hajdúböszörmény – A Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy alapította, az Országos Szociális Intézményfenntartó Központ fenntartásában működő Katica Családok Átmeneti Otthona – a szegények és rászorulók megsegítése érdekében vállalt jószolgálati tevékenységével összhangban – szociális és gyermekjóléti közfeladatok ellátását végzi. A gyermekjóléti alapellátást biztosító intézmény hajdúböszörményi telephelyén sikerült a közelmúltban megvásárolni és teljesen felújítani egy ingatlant, amelynek ünnepélyes átadása február 13-án, kedden történt meg az Újvárosi utca 66-os szám alatt.

Adomány a kőbányai rászorultaknak

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett humanitárius tevékenységét. Legutóbb Kőbányán osztott élelmiszert a segélyszervezet.

Új program a munkáért és a lakhatásért a Baptista Szolgáltató Centrumban

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront Kőbányai Szolgáltató Centruma új szolgáltatást indított. A Maglódi utcai telephelyen részben saját forrásból, nagyobb részben pedig belügyminisztériumi támogatásból úgynevezett „támogatott lakhatás” lehetőségét teremtette meg tizenkét rászoruló számára a segélyszervezet.

Lap tetejére