“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kitüntették besenyődi Jelen-Lét Pontunk vezetőjét a fővárosi gálán

Budapest - Minap az Uránia Nemzeti Filmszínházban lépett fel a Máltai Szimfónia zenekara. Az évadnyitó nagykoncert keretein belül a legszegényebb településeken dolgozó szociális segítők elismerésére alapított Jelenlét díjakat is átadták.

Több, mint ételosztás: komplex program a hajléktalanokért

Budapest - A Több, mint ételosztás egy olyan komplex esemény a hajléktalan emberek számára, ahol az érintettek egy tál meleg étel mellett ruhát, tartós élelmiszert kaphatnak és szakemberektől kérhetnek tanácsot egészségügyi, szociális és jogi ügyeikkel kapcsolatban.

Szociális, gazdasági, bér és tb. ügyintéző, terápiás munkatársakat keresünk intézményeinkbe, központunkba!

Budapest - A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ csepeli és a Budafoki úton lévő hajléktalanok átmeneti szállóira teljes állású szociális munkatársakat keres. Budapesti központunk keres gazdasági asszisztenst, bér és társadalombiztosítási ügyintézőt, miskolci telephelyünk terápiás munkatársat is.

Élelmiszert gyűjtöttünk rászoruló családoknak a karácsonyi ünnep előtt

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita és OSzSK három telephelyének munkatársai 2023. november 17-től 19-ig, péntektől vasárnapig tartós élelmiszereket gyűjtöttek rászoruló családok részére. Ezt az adománygyűjtést már a negyedik éve végezzük.

Akció az Utcafrontnál, önkéntesekkel

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Kőbányán, a Bánya utcában üzemelteti az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézményét. November 25-én, szombaton több mint harminc ellátott jelentkezett, élt azzal a nagyszerű lehetőséggel, hogy az ünnephez közeledve a szokottnál rendezettebb külsőt öltsön.

Sulipakk csomagokat osztottunk az Ormánságban és Nógrádban

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK hosszú évek óta – jelenleg 21 településen – van jelen Baranya vármegyében, az Ormánságban népkonyhai szolgáltatásával.

Színes szakmai programok a leghátrányosabb helyzetű településeken

Rohod, Besenyőd – Háromnapos tereplátogatást szerveztek a Felzárkózó Települések (FETE) elnevezésű projekt megismerésének céljából a baptista szociális szakemberek.

Élelmiszert osztottunk az Ormánságban gyermekes családoknak és kismamáknak

Ózdfalu, Baranyahídvég - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának a fővárosban és a pécsi telephelyen dolgozó munkatársai csütörtökön közös élelmiszerosztást szerveztek az Ormánság két településén.

Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Budapest - Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Sopronért Emlékérmet vehetett át Gálné Kapás Márta

Sopron - Példaértékű karitatív munkája elismeréseként Sopronért Emlékéremmel tüntették ki a soproni Baptista Pontot éveken át üzemeltető Gálné Kapás Mártát.

Lap tetejére