“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

Újra a Fülöp-szigeteken

Author: Főadmin Date: 2013. november 28., csütörtök 16:39

Munkatársaink magukkal vitték azokat a magyar adományokat, melyekből a tájfunt túlélő gyerekek támogatását végzik helyi partnereink. Találkoznak a támogatott gyerekekkel, és folytatják a gyermekotthon előkészítésének munkálatait.

Rescue 24 nemzetközi mentőcsapat is megkezdi munkáját Taclobanban. Amerikai kollégáink a víztisztításban és egészségügyi ellátásban segítenek. Pavelcze László, a nemezetközi csapat vezetője elmondta, hogy óránként kb. 400-500 liter vizet tisztítanak meg egy olyan technológiával, amely a szennyezett esővizet, pocsolyát  is képes ivóvízzé varázsolni.

 A Szeretetszolgálat továbbra is várja azok jelentkezését, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal segítik egy fülöp-szigeteki kisgyermek ellátását. A programról bővebb információk awww.fogadjorokbe.hu címen találhatók.

 

RELATED NEWS

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Lap tetejére