“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

Szír menekülttáborba vittek adományt a baptisták

Author: Főadmin Date: 2013. november 15., péntek 18:04

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója elmondta, a táborlakók szükségeinek megfelelően higiéniai eszközöket, babakocsikat, gyermekbútorokat, oktatási segédeszközöket, matracokat, ruhaneműt és háztartási eszközöket kaptak. Becslések szerint jelenleg mintegy 12 ezer szír menekült tartózkodik Bulgáriában, ami az ország számára komoly megterhelést jelent. Az átadáson jelen volt Vad Zoltán, a szófiai magyar nagykövetség munkatársa is. 

 sziradamsziratadas1szirkisfiuszirszoba

RELATED NEWS

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Lap tetejére