X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

Jótékonysági hangverseny a fülöp-szigeteki árvák megsegítésére

Author: Süni Date: 2014. március 31., hétfő 17:37
Cimkék: jótékonysági koncertSmittné Makray Katalin

A teltházas koncert során a jelenlévők MOZART: Requiem c. művét hallgathatták meg Bátori Éva / Meláth Andrea, Mukk József / Kováts Kolos és a Budapesti Stúdió Kórus / MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével, és Strausz Kálmán Liszt-díjas karnagy vezényletével.

Az esemény védnöke: Smittné Makray Katalin asszony volt. A jótékonysági koncert a XI. ker. Újbuda Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhatott meg.

A Baptista Szeretetszolgálat a Fülöp-szigeteki gyermekek nevében is köszönetet mond a szervezésért Nemestóti Tördemici Szabó Veronikának.

RELATED NEWS

Robotika: a kategóriában az eddigi legnagyobb magyar siker!

Sydney - Az ausztráliai Sydneyben rendezték meg 2019. július 2-től 8-ig a RoboCup Junior (RCJ) elnevezésű világversenyt, amelynek Rescue kategóriáiban a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata hatodik alkalommal képviselte Magyarországot.

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

De Coll Ágnesnek, az emberkereskedelem elleni program vezetőjének elismerése

Washington - A Baptista Szeretetszolgálat programvezetője, De Coll Ágnes egyike annak a nyolc embernek a világ minden tájáról, akit elismertek az emberkereskedelem elleni küzdelem érdekében tett erőfeszítéseiért Washington DC-ben, 2019. június 20-án! Gratulálunk!

Lap tetejére