“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

Jótékonysági hangverseny a fülöp-szigeteki árvák megsegítésére

Author: Süni Date: 2014. március 31., hétfő 17:37
Cimkék: jótékonysági koncertSmittné Makray Katalin

A teltházas koncert során a jelenlévők MOZART: Requiem c. művét hallgathatták meg Bátori Éva / Meláth Andrea, Mukk József / Kováts Kolos és a Budapesti Stúdió Kórus / MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével, és Strausz Kálmán Liszt-díjas karnagy vezényletével.

Az esemény védnöke: Smittné Makray Katalin asszony volt. A jótékonysági koncert a XI. ker. Újbuda Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhatott meg.

A Baptista Szeretetszolgálat a Fülöp-szigeteki gyermekek nevében is köszönetet mond a szervezésért Nemestóti Tördemici Szabó Veronikának.

RELATED NEWS

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Lap tetejére