“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

Jótékonysági hangverseny a fülöp-szigeteki árvák megsegítésére

Author: Süni Date: 2014. március 31., hétfő 17:37
Cimkék: jótékonysági koncertSmittné Makray Katalin

A teltházas koncert során a jelenlévők MOZART: Requiem c. művét hallgathatták meg Bátori Éva / Meláth Andrea, Mukk József / Kováts Kolos és a Budapesti Stúdió Kórus / MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével, és Strausz Kálmán Liszt-díjas karnagy vezényletével.

Az esemény védnöke: Smittné Makray Katalin asszony volt. A jótékonysági koncert a XI. ker. Újbuda Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhatott meg.

A Baptista Szeretetszolgálat a Fülöp-szigeteki gyermekek nevében is köszönetet mond a szervezésért Nemestóti Tördemici Szabó Veronikának.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei Kelet-Ukrajnában nyújtanak segítséget

A Visegrádi Alap által támogatott projekt fő célkitűzése a helyi közösségek erősítése Ukrajnában: a Visegrádi Csoport országai által szerzett tapasztalatok továbbadása, valamint az összes V4-ország (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) és Ukrajna nonprofit szervezetei közötti együttműködés erősítése.

Srí Lanka: a Baptista Szeretetszolgálat támogatást nyújt

A Baptista Szeretetszolgálat felajánl 1 millió forintos támogatást, amit helyi partnerei segítségével mielőbb a helyszínre juttat, illetve megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy amennyiben szükséges, intézményi ellátást nyújtson az áldozatul esett családok gyermekeinek. Ezzel egy időben gyűjtést indít a szüleiket elvesztő gyermekek javára. Kérjük, támogassa Srí Lankát a Baptista Szeretetszolgálattal együtt! Az UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006 számlaszámára lehet utalni, „Srí Lanka húsvét” megjelöléssel.

Nyugat-Ukrajna: közkinccsé tett tapasztalatok a fiatalok érdekében

Nagydobrony - „A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növeléséért a fiatalok körében” címmel új programot indított a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, aminek keretében képzéseket és iskola-látogatásokat valósít meg Kárpátalján. A Visegrád Fund által támogatott pályázatban a szeretetszolgálat a LifeAid segélyszervezettel, valamint szlovák, lengyel és ukrán civil szervezetekkel dolgozik együtt.

Lap tetejére