X

  

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Külföld

1 millió forintos gyorssegély a szerbiai árvíz károsultjainak

Author: Date: 2014. május 17., szombat 00:00

A szerb országvezetés csütörtökön rendkívüli helyzetet hirdetett és nemzetközi segítséget kért. A különösen kritikus helyzet miatt a miniszterelnök elrendelte az érintett terület teljes lakosságának evakuálását, mert az árvíz elöntött szinte mindent.

RELATED NEWS

Source d’ Lumiere, A Fény Forrása

Pourt-au-Prince – Hét éve működik Pourt-au-Prince-ben, Haiti fővárosában a Szeretetszolgálat által felépített baptista gyerekközpont. Hét éve küldi hűségesen havi 3 ezer forintos adományát sok-sok magyar támogató.

Aranyérem a luxemburgi Gasztronómiai Világbajnokságon!

Tóth László kollégánk nyakába november 24-én – több száz versenyző, segítő és érdeklődő előtt – helyezték a nagyon megérdemelt arany medált.

Remek baptista szereplés a sakkolimpián

Batumi – Az elmúlt héten fejeződött be a 43. sakkolimpia a grúziai Batumiban. A sportág legrangosabb csapatversenye a kínaiak kettős győzelmével ért véget. A magyar csapatok közül a férfiak a 18. helyig jutottak, a női válogatott viszont a vártnál jóval előkelőbb ötödik helyen végzett. A női csapatban újoncként a Baptista Szeretetszolgálat kiemelt sakkozója, Terbe Julianna is asztalhoz ülhetett.

Lap tetejére