“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Magyar agrártechnológiai termék a humanitárius segítségnyújtás érdekében

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató képviselte.

RoboCup Junior 2023: a baptista robotikás csapat 2. lett a világversenyen!

Bordeaux - 2023. július 4-10. között a franciaországi Bordeaux-ban került megrendezésre a RoboCup Junior 2023 világverseny, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata a Rescue Line kategóriában minősített, magyar bajnokként képviselte hazánkat.

Agro-Help Hungary-projekt: Kenyában súlyosan nélkülözők élelmezését segítjük

Nairobi – Hazánk kenyai nagykövetének, a Hungary Helps Program képviselőinek, valamint a megjelent városi tisztségviselők és vendégek jelenlétében a Kariobangi Baptista Általános Iskolában 2023. június 25-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációs terméket, a gyökéritatót.

Ismét Európa-bajnok a baptista robotikás csapat!

Horvátországban rendezték június 7-10. között az European RoboCup Junior 2023 Európa-bajnokságot, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata három eltérő Rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Akkumulátorok, más elektronikai eszközök Munkácsra és környékére

Pákozd, Munkács - Akkumulátorokat, invertereket, töltőket és feszültségszabályozókat szállított a határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat, a rakomány beszerzését a Hungary Helps Programmal való együttműködésben végeztük el.

Keresztény közösségeket segít a Baptista Szeretetszolgálat

Magyar fejlesztésű mezőgazdasági innovációval segíti a Baptista Szeretetszolgálat az üldözött, vagy humanitárius segítségre szoruló keresztény közösségeket Libanonban, Szíriában és Kenyában.

Földrengés Törökországban: tíz túlélőt talált eddig Antakya-ban a mentőcsapat

Kedden, magyar idő szerint 19 órakor egy 22 éves fiút, majd később egy ugyancsak 22 éves nőt emelt ki a romok alól a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoportja. Ők voltak az elsők...

Lap tetejére