“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Hősök

Tisztelet a rendőröknek!

A Tisztelet a Hősöknek program szeretné kifejezni tiszteletét a magyar rendőröknek, akik emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat a migrációs helyzet kezelése során.

Kitüntették a hős pilótákat

A honvédelmi miniszter által adományozható legmagasabb kitüntetéssel, a Hazáért Érdemjellel tüntette ki Hende Csaba augusztus 17-én Litauszki Zoltán alezredest és Horváth László őrnagyot, akik sikeres kényszerleszállást hajtottak végre a honvédség egyik Jak-52-es oktatógépével, miután az a levegőben kigyulladt.

Meghívó

A Baptista Szeretetszolgálat 2015. augusztus 29-én (a nyári szünet utolsó szombatján) 11-18-óráig a „Tisztelet a Hősöknek” program részeként szeretettel meghívja a rendészeti, rendvédelmi, mentő, tűzoltó, katasztrófavédő, pénzügyőr, NAV dolgozók, katonák gyermekeit a Lurdy házban található, Lurkó Bill Vadnyugati Élményvárosba egy nagy nyárbúcsúztatóra. A jelentkezőket szeretnénk megajándékozni egy élménnyel és egy ajándékkal!

Öt éve történt

A Tisztelet a Hősöknek program tiszteleg Gamauf János (1981-2010) rendőr főtörzsőrmester előtt, aki öt éve augusztusában szolgálatteljesítés közben kapott halálos lövést. Egy sötétben megbúvó fiatal férfi az ott intézkedő rendőrre és az ellenőrzött gépkocsira adott le több lövést. A rendőr főtörzsőrmester és a személyautó egyik utasa a lövések következtében a helyszínen életét vesztette.

SEGÍTS A HERCEGHALMI MENTŐBALESET SÉRÜLTJEINEK!

Bizonyára értesültek a közelmúltban az M1-es herceghalmi lehajtójánál június 06-án történt súlyos balesetre, ahol egy mentőautó karambolozott egy teherkocsival. A baleset során a mentőszolgálat két dolgozója súlyos, maradandó egészségkárosodást szenvedtek.

Tisztelet és jókívánság

Budakalász - A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programja tiszteleg a Budakalászon megsérült rendőr előtt.

Tisztelgés Kádár Sándor őrnagy előtt

A Baptista Szetetszolgálat tiszteleg a hősies tettet végrehajtó Kádár Sándor őrnagy előtt

Gyermeknap a Stefánia Palotában

A Baptista Szeretetszolgálat 2015. június 6-án szombaton 11-16-ig „Stefánia Juniális" címmel gyermeknapot szervez a Stefánia Palotában. A részvétel díjtalan.

Tisztelet a Hősöknek

Nagyszabású koncerttel és ünnepi vacsorával fogadta március 13.-án pénteken a Baptista Szeretetszolgálat a “Tisztelet a Hősöknek” napján a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyei nagycsaládos rendőrök gyermekeit és szolgálatteljesítés közben elhalálozott rendőr árváit.

Tisztelet a Hősöknek

"Tisztelet a Hősöknek" elnevezéssel új, hosszú távú, átfogó program indul a belföldön és külföldön szolgálatteljesítés közben megsérült magyar katonák, rendészeti területen dolgozók, tűzoltók, mentősök, katasztrófavédők és segélymunkások, valamint a szolgálatteljesítés közben elhunyt szakemberek hozzátartozóinak támogatására.

Lap tetejére