“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Author: Főadmin Date: 2017. szeptember 11., hétfő 16:40

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött  hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba. 

A zenei szolgálatot Tóka Ágoston orgonaművészés a Baptista Központi Énekkar látja el. Vendégünk lesz Tapolyai Emőkepasztoralpszichológus is, aki egy interaktív előadás keretében az életről, a gyógyulásról és a megbocsátásról osztja meg velünk gondolatait. Minden kedves érdeklődőt – korhatár nélkül és felekezeti hovatartozástól függetlenül – szeretettel várunk. A rendezvényre a belépés díjtalan! Az alkalom előzetes regisztráció nélkül is látogatható, ám megköszönjük, ha visszajelzéssel segítik munkánkat, ugyanis nemcsak a fenti programmal, hanem  szeretetvendégséggel és egy kis ajándékcsomaggal is szeretnénk a rendezvényre érkező vendégeinket megajándékozni. Cím: Budapest, VIII. Nap u. 40., bejárat a Hock János utca 12. felől.

 

 


RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére