“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Takáts Tamás az első felajánló: ismét Jótékonysági Kids Race az Open Road fesztiválon

Author: Főadmin Date: 2016. május 10., kedd 21:37

 

Június második hétvégéjén motorosok népesítik be az alsóőrsi Balaton-partot. A szervezők május 10-én, kedden számoltak be terveikről a budapesti Harley-Davidson Szalonban. Dobai Attila fesztiváligazgató elmondta: a 17. rendezvényre készülnek, s mindig igyekeztek több lenni, mint a többi motoros találkozó. Ezért lesz kaszkadőr bemutató, műrepülés, sok-sok zene, veterán motorok kiállítása, a 37 éves Karthagó együttes pedig különleges show-val érkezik, hogy fellépjen Deák Bill Gyula, a Helloween, a The Sweet és mások mellett. De más ez a fesztivál azért is, mert a szervezők gondoltak a jótékonykodásra. Dobai Attila kiemelte, az eseménysorozat egyik fontos mozzanata a Jótékonysági Kids Race lesz, amikor óvodások versenyeznek majd kis motorjaikon. „Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a fesztivál egy hangsúlyos ügy mellé álljon” - mondta az igazgató.

A Baptista Szeretetszolgálat - a REGIO Játék által is támogatott - jótékonysági akciójának célja, hogy a rendezvény partnereként a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására biztassa. Az adományokból a segélyszervezet rászoruló óvodásokat támogat. Takáts Tamás, a Karthago együttes énekese a sajtótájékoztatón jelezte, hogy szeretné támogatni a programot egy tank benzin árával, így ő az első adományozó. Hegedűs Ádám a Baptista Szeretetszolgálat projektvezetője elmondta: arra számít, hogy az énekes példáját sokan követik majd és sikerülhet a fesztivál végére több százezer forintot összegyűjteni a rászoruló, óvodások korú kisgyerekek számára az alábbi számlaszámon: 10918001-00000061-69770006. (A közlemény rovatba írják rá: Kids Race.)

A sajtótájékoztatót Szigeti Ferenc és Takáts Tamás nagyszerű zenéje zárta. Folytatás júniusban…

  

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére