“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sportosztály Dvéri Zsolttal Sárosdon

Author: Főadmin Date: 2015. április 10., péntek 15:51

Az egyik első osztály tanulóinak heti kétszer negyvenöt percben Dvéri Zsolt korábbi kiváló futballista, labdarúgóedző vezet majd mozgáskoordinációs és ügyességi fejlesztő foglalkozásokat a kimagaslóan jó mozgással rendelkező tanulóknak. Az iskola vezetésének célja a kitartás és az erőnlét rendszeres sporttal való megalapozása. Mindezen túl az úgynevezett iskolaotthonos foglalkoztatás lehetőségeit kihasználva továbbra is biztosítják a lehetőségét a heti úszásoktatáson való részvételnek, és az intézményben továbbra is kiemelt szerepet kap - már első osztálytól - a környezet- és egészségvédelem. 

Bárkányiné Vohl Mária igazgató elmondta, a beiratkozás után a gyerekek mozgásának felmérése alapján kerülnek a sportosztályba az elsősök. Másodiktól nyolcadik osztályig  a már leigazolt labdarúgóknak és a foci iránt érdeklődő tanulóknak az új tanévben heti kétszer negyvenöt percben délutáni futballedzés szerepel majd a tanrendben. A beiratkozás április 14-én és 15-én 8 és 15 óra között lesz, a tanítók vezetésével április 15-én 14 és 16 óra között iskolanyitogató foglalkozást szerveznek.

Az új tanévben első osztályos tanulók szüleit május 12-én 17 órakor szülői értekezletre várják az iskolában.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére