“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítséget kér egy nehéz helyzetbe került anya!

Author: Főadmin Date: 2017. június 21., szerda 18:07

 

A Baptista Szeretetszolgálat felhívása

Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni a Bajnóczi család talpra állását, juttassák el pénzbeli támogatásukat a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára „Vácrátóti tűzeset károsultjainak megsegítésére” közleménnyel:

KDB Bank: 13555555-55555555-55555555

 

 

Bajnóczi Ildikó (Vácrátót) tűzesete:

„Május 26-ról 27-re virradó éjszaka történt. Éjjel a kutyák keltettek fel, arra riadtam, hogy a konyha teljes mennyezete lángokban áll, a tűz pedig terjed tovább a konyhaszekrényre, és még a tűzoltók érkezése előtt felrobbant a gázpalack, amit a főzéshez használtam. Ezek után már lángolt az egész ház. A tragédiát elektromos hiba okozta. A tűzoltók megérkeztek, eloltották a tüzet, de nem maradt semmink, csak a pizsama, ami rajtam volt, és a telefon, amin most beszélek, minden más elégett. A fiam a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott Kovács Pál Baptista Gimnázium diákja. Ő aznap szerencsére nem volt otthon – ketten élünk, egyedül nevelem. Pedagógus vagyok, de jelenleg egy vegyiáru üzletben eladóként dolgozom. A segélyszervezettől és magánszemélyektől már kaptunk pénzadományt, tévét, ruhát, ágyneműt, paplant, törölközőt. A legfontosabb célunk most ebben a helyzetben az, hogy a teljesen leégett ház mögötti 36 négyzetméteres műhelyt lakhatóvá tegyük.”

 

 

A Baptista Szeretetszolgálat felhívása

Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni a Bajnóczi család talpra állását, juttassák el pénzbeli támogatásukat a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára „Vácrátóti tűzeset károsultjainak megsegítésére” közleménnyel:

KDB Bank: 13555555-55555555-55555555

 

 

Várunk továbbá tárgyi felajánlásokat is:

- mosógép

- villanytűzhely sütővel

- hűtőszekrény

- porszívó

- kávéfőző

- kályha-kandalló télre, fűtéshez a 32 m2 -en

- fürdőszobai melegítő, elektromos

- szőnyeg (2x3 vagy 3x4 méteres)

- műanyag asztal és székek

- egy használható laptop vagy számítógép a tanuláshoz

 

Az ideiglenes lakóhely kialakításához szükséges építőanyagok:

- szigetelőanyag, tetőhöz, falakhoz 200 m2 üveggyapot

- OSB lapok, szerintem ugyanennyi

- gipszkarton a belső borításhoz

- csatornához cső - 30 m

- vízvezeték cső 50-es, 25 m

- lépésálló fólia

- aljzatburkolat

 

 

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére