“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Roma pásztorokat képeznek az amerikai előadók

Author: Főadmin Date: 2017. február 01., szerda 13:05

 

Amerikai baptista lelkipásztorok érkeztek Észak-Karolinából hazánkba azzal a céllal, hogy egy héten át tanítsák azt a huszonkét leendő és már gyakorló roma pásztort, akik kárpátaljai településekről, Kiskőrösről, Vásárosnaményből, Hajdúhadházról és más helyszínekről érkeztek Balatonföldvárra, a Magyarországi Baptista Egyház üdülőjébe. A hallgatók hétfőtől péntekig az Ószövetség és a Bibliamagyarázat tantárgyakból készültek fel ahhoz, hogy a jövőben jól, illetve a korábbinál is jobban végezhessék keresztény gyülekezetükben a missziós munkát. Az amerikai vendégtanárok egyébként hazájukban is rendszeres előadói a hasonló szemináriumoknak. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak segítségével szervezik meg minden évben a három szemesztert, három év alatt összesen kilencet a diplomaosztóig.        

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére