“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Rangos eseményen mutatkozott be a robotikás csapat

Author: Főadmin Date: 2016. november 26., szombat 17:26

 

– A megtisztelő lehetőséget, hogy egy ilyen rangos és magas színvonalú rendezvényen kiállítóként vehettünk részt, a RoboCup Junior 2016 Németországban megrendezett világversenyen elért kiemelkedő eredményeink alapozták meg – mondta a csapat vezetője, Abán Csaba.

A Baptista Szeretetszolgálat robotikásai a világverseny Rescue kategóriájának országok közötti versenyében Japánt több mint 600 ponttal megelőzve 2. helyezést, a SuperTeam versenyszámban pedig Horvátország programozóival együttműködve 1. helyezést értek el.

– A kiállításon a világversenyen építetthez hasonló autonóm robottal, katasztrófa szimulációs helyzetben hajtottunk végre mentési feladatokat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a közönség nagy érdeklődéssel és elismeréssel fogadta bemutatóinkat – folytatta Abán Csaba.

A feladatokat Jakab Ágnes, Léka Patrícia, Papcsák Nóra, Poór Lili, ifjabb Abán Csaba és felkészítőjük, Abán Csaba hajtotta végre egy olyan eseményen, amely több tízezer látogatót vonzott.


 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére