“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Projektnyitó konferencia lesz a baptista szolgáltatók módszertani fejlesztéséről

Author: Főadmin Date: 2015. július 20., hétfő 15:21

 

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat az Európai Unió támogatásával idén valósítja meg a Baptista szolgáltatók módszertani fejlesztése elnevezésű (TÁMOP-5.4.12/14/1-2015-0004) programját. A projekt nyitó konferenciáját július 23-án, csütörtökön 11 órától Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke és Mészáros Kornél, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára nyitja meg. Az egyházi fenntartókat érintő kormányzati tervekről várhatóan Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, a szociális szolgáltatókat érintő változásokról és stratégiai irányokról pedig Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár beszél majd a résztvevők előtt. A szakmai program egészen másnap délig tart.    

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére