“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ott voltunk a Múzeumok Éjszakáján

Author: Főadmin Date: 2015. június 22., hétfő 18:41

 

 

Baczkó Zsuzsanna, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi programjainak egyik koordinátora a méltányos kereskedelemmel foglalkozó állomásnál várta az érdeklődőket. Akinek kedve volt játszani, annak egy kvízt kellett kitöltenie a témakörrel kapcsolatban, megismerkedhetett az ezzel foglalkozó nemzetközi szervezetekkel - mint amilyen például a Fairtrade International -, megtudhatta, hol terem a kakaó és a kávé, vagy éppen azt, mitől lesz a fejlődő országokkal a kereskedelem „méltányos". Az érdeklődők választ kaphattak több más mellett arra is, hogy  milyen nem fogyasztásra alkalmas termékeket lehet találni, amelyek szintén „fair trade” módon jutnak el Európába. (A Museo Mundial projektről részletesebben Sajtószoba rovatunkban olvashatnak.)
 

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére