“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Október 23-i megemlékezés a Malomvölgyi Szeretetotthonban

Author: Főadmin Date: 2014. október 22., szerda 11:35
Cimkék: októberidősellátásMalomvölgyimegemlékezés

Október 23-I megemlékezés a Malomvölgyi Szeretetotthonban

Kedd délután az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartottak megemlékezést a pécsi Malomvölgyi Baptista Szeretetotthon lakói. Az ünnepség elején Gálfi Brigitta mentálhigiénés gondozó köszöntötte a megjelenteket, akik a dalkör és az irodalmi kör előadását hallhatták. Az irodalmi kör Klenczné Földi Irén írónővel kiegészülve többek között Márai Sándor : Mennyből az angyal című versét, illetve Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról részleteit adta elő. A dalkör az ünnephez kapcsolódó népdalokat énekelt. A megemlékezés gyertyagyújtással zárult. 

RELATED NEWS

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Támogatott lakhatás pszichiátriai betegeknek Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és a Tábita Alapszolgáltatási Központ csütörtökön délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett zárta a „Támogatott lakhatás kialakítása és alapszolgáltatások fejlesztése Esztergomban” című projektet. Az esemény keretein belül adták át a Petőfi Sándor utcában lévő, pszichiátriai betegek számára újonnan kialakított támogatott lakhatás épületét is.

Lap tetejére