“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nemzetközi robot verseny Bécsben: a legjobbak között a nyírbogdányiak

Author: Főadmin Date: 2015. április 16., csütörtök 11:19

Április második hétvégéjén rendezték meg a RobotChallange elnevezésű nemzetközi versenyt az osztrák fővárosban, ahol különböző országok robotjai mérték össze tudásukat. A robotok vasból, műanyagból vagy lego-ból, különböző specialitással épültek: bemutattak rescue, szumo és vonalkövető robotfajtákat és még repülő robotokat is. A baptista fenntartású Kazinczy Ferenc Általános Iskola diákjai öt robottal indultak a lego szumo versenyen.  A robotokat Papcsák Nóri, Jakab Ágnes és Poór Fanni, a nyírbogdányi iskola 8. osztályos diákjai építették és programozták. Ők Abán Csaba tanár úr vezetésével már számos versenyen kiválóan szerepeltek. A bécsi nemzetközi megmérettetésen ötven ország hetvenkét robotja közül a lányok három robottal is a legjobb tizenhat közé kerültek. Az utánpótlás  csapat tagja volt Poór Lili, Abán Csaba, Léka Patrícia és Földesi Szabina is. 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére