“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Most a nagy meleg jelent veszélyt, figyeljünk egymásra!

Author: Főadmin Date: 2018. július 31., kedd 14:40

 

Budapest – Nem csak a rendkívüli hideg, de a tartós hőség is veszélyes. A Baptista Szeretetszolgálat intézményei, munkatársai gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre.

A Baptista Szeretetszolgálat intézményei ezekben a napokban fokozott figyelmet fordítanak azokra, akiknek gondot jelent az, hogy hűs helyen tartózkodjanak és felfrissüljenek. A szállók, menedékhelyek is nyitva állnak azok előtt, akik a hőség elől menekülve tető alá húzódnának, hideg vizet innának. Az utcai szolgálatok munkatársai is ennek tudatában járják azokat a helyszíneket, ahol hajlék nélkül élő emberek élnek. A legnagyobb veszély ugyanis ezekben a napokban a közterületeken van.     

A Baptista Szeretetszolgálat július 30-án, hétfőn kora délután 1500 doboz hideg XIXO üdítőitalt és 300 palack Teodóra ásványvizet osztott ki a járókelőknek a fővárosban, a Nyugati Pályaudvar parkolójánál. Az italok hűtésében a Griff Hotel segített. A munkatársak és az önkéntesek az osztást az elkövetkezendő napokban többször is megismétlik.

 

 


RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére