“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Mikulásnapi segélykoncert a Körcsarnokban

Author: Főadmin Date: 2013. december 05., csütörtök 13:18

A délelőtti előadás házigazdája Harsányi Levente, míg a délutáni háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt.  A délelőtti fellépők: Bolyki Balázs, Cserpes Laura, Pál Dénes, Szabó Balázs, Mága Zoltán és fia voltak. Délután Cserpes Laura, Gájer Bálint és Mihályi Réka valamint Agárdi Szilvia szórakoztatta az ország különböző pontjairól érkező gyereksereget. A rászoruló gyermekek ezen felül egy kétórás cirkuszi produkciót is láthattak “Mi van a puttonyban?” címmel, valamint a támogatói jeggyel megtekinthették az Égbőlpottyant Mikulás című filmet a Lurdy ház mozijának jóvoltából.


RELATED NEWS

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére