“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Mikulásnapi segélykoncert a Körcsarnokban

Author: Főadmin Date: 2013. december 05., csütörtök 13:18

A délelőtti előadás házigazdája Harsányi Levente, míg a délutáni háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt.  A délelőtti fellépők: Bolyki Balázs, Cserpes Laura, Pál Dénes, Szabó Balázs, Mága Zoltán és fia voltak. Délután Cserpes Laura, Gájer Bálint és Mihályi Réka valamint Agárdi Szilvia szórakoztatta az ország különböző pontjairól érkező gyereksereget. A rászoruló gyermekek ezen felül egy kétórás cirkuszi produkciót is láthattak “Mi van a puttonyban?” címmel, valamint a támogatói jeggyel megtekinthették az Égbőlpottyant Mikulás című filmet a Lurdy ház mozijának jóvoltából.


RELATED NEWS

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére