“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Author: Főadmin Date: 2016. szeptember 19., hétfő 17:54

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egy embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak közt, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánja támogatni e nehéz küzdelemben. A szervezők azt szeretnék, hogy támogatói jegy vásárlásával minél többen álljanak melléjük és vegyenek részt a segélyprogramon. Az est október 19-én, szerdán 18 órakor kezdődik a budapesti Stefánia Palotában (Stefánia út 34-36.). A támogatói jegyeket 2-3-5 ezer forintért lehet megvásárolni. Fellép: Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt. A támogató jegy vásárlói sorsoláson vesznek részt. Nyeremények: 4 db. páros wellness hétvége, 50 db. színházjegy, 40 db. mozijegy, 50 db. jegy az Eötvös Cirkusz előadására, 20 db. belépő a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 4x20 db. Páholy szendvics, 1 db. portfólió vagy családi fotózás.
Jegyek és információ: Baricz Dezső, 06 (20) 886-4010.  

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére