“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Kiemelkedő minősítések három intézményben is

Author: Főadmin Date: 2017. július 13., csütörtök 13:43

 

Velence, Pécs, Nagyhalász – Két éve kezdték meg a közétkeztetési főzőkonyhák, tavaly pedig a tálalókonyhák élelmiszerbiztonsági és élelmiszerminőségi szempontok szerinti minősítését. Nemrégiben a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő három intézmény kiemelkedő pontszámokat érdemelt ki az értékelés során, ezzel is újra bizonyítva a "Hittel és szakértelemmel" szlogen valóságát. 

 

A minősítés helyszíni szemlékre épül, amit szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező, erre a feladatra képzett, titoktartási és összeférhetetlenségi nyilatkozatot tett auditorok végeznek, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának szakmai irányításával és szakmai kontrolljával. A szemlék előre nem egyeztetett, váratlan időpontban zajlanak. Vizsgálják a terméket (az élelmiszert, az ételt), a tevékenységet, a létesítményt, a minőséget és élelmiszer-biztonságot garantáló dokumentumokat és a folyamatok rendszerét, megbízhatóságát, jogszabályoknak való megfelelését. A legutóbbi értékelésen a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola, az OSzSK Pécsi Gondozási Központ és a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola 80 százalékon felüli eredménnyel a kiemelkedő „jó” minősítést érte el.     

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére