“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ifjúsági sakkbajnokságon ért el kiemelkedő eredményt két baptista iskola csapata

Author: Főadmin Date: 2014. november 05., szerda 14:27

A gyermek kategóriában az Aquaréna Kőbánya SC I. megvédte bajnoki címét, miután az utolsó fordulóban három döntetlen is elég volt már számukra a végső győzelemhez. A küzdelem színvonalára és erősségére jellemző, hogy a 2.-5. helyezettek között minimális különbség adódott. Az újjá alakuló MTK és az újonnan alakult Baptista SI Velence esetében talán a nagyobb csapat rutin döntött a két régi nevelőegyesület javára. 
 
1.         Aquaréna Kőbánya SC I. 28.5 pont
2.         Barcza Gedeon SC I 27.0 
3.         Szombathelyi Sportiskola I. 26.5 
4.         Baptista SI Velence 26.5 
5.         MTK I. 25.5 
6.         Debreceni SI. Egyesület 24.5 
 
 Ezúton is gratulálunk a győzteseknek, és a baptista iskoláknak a kiválló helytállásért!

 
 
 

RELATED NEWS

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Támogatott lakhatás pszichiátriai betegeknek Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és a Tábita Alapszolgáltatási Központ csütörtökön délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett zárta a „Támogatott lakhatás kialakítása és alapszolgáltatások fejlesztése Esztergomban” című projektet. Az esemény keretein belül adták át a Petőfi Sándor utcában lévő, pszichiátriai betegek számára újonnan kialakított támogatott lakhatás épületét is.

Lap tetejére