“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Húsvéti ebéd és ajándék szépkorúaknak

Author: Főadmin Date: 2016. március 27., vasárnap 15:25

 

Március 24-én, csütörtökön negyven élelmiszercsomagot és három-három darab CD-lemezt ajándékozott a Baptista Szeretetszolgálat szépkorúaknak a Román utcai nyugdíjas klubban. Baricz Dezső programigazgató szervezésében másnap, azaz március  25-én, pénteken húsz-húsz idős hölgyet és férfit látott vendégül húsvéti ebéddel a segélyszervezet partnerekéntLajsz András a L. A. Bodegita Étteremben és Vitárius Csaba a Mátyás Pince Étteremben. A kisnyugdíjasok, akik egyedül, nehéz körülmények között élnek, a háromfogásos ebéd mellé ajándékot is kaptak. Az idős, sokszor magányos emberek a nagypénteki húsmentes jótékonysági ebéd után azt mondták, nem csupán az anyagi, de a lelki segítség, a vidám közösség is sokat jelent számukra. Lajsz András étteremvezető a TV2 stábjának nyilatkozva azt mondta: nagyon fontos, hogy aki megteheti, az segítsen a rászorultakon.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére