“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Filmvetítés az emberkereskedelemről: a bevétel programunkat segíti

Author: Főadmin Date: 2019. november 14., csütörtök 14:39

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelmét segíti egy rövidesen sorra kerülő filmvetítés is.

November 20-án, az országos premier előtt egy nappal kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött jótékonysági vetítésen mutatja be a Valan - Az angyalok völgye című lélektani krimit a forgalmazó Mozinet. A beszélgetésen részt vesz De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programjának vezetője, emberkereskedelem szakértő, Utassy Sándor rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának kiemelt főnyomozója és Bagota Béla, a film rendezője is. Az alkotók és a forgalmazó úgy döntöttek, hogy felajánlják a november 20-i vetítés teljes bevételét az emberkereskedelem áldozatainak segítésére. A befolyt összeget a Baptista Szeretetszolgálat programja a túlélők testi-lelki felépülésére és társadalmi visszailleszkedésükre költi majd. A budapesti Allée-ban vetítik a filmet.

 Részletek ITT!

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére