“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Félmilliós könyvadomány az Antikvarium.hu-tól

Author: Date: 2014. június 27., péntek 00:00

A Baptista Szeretetszolgálat 500 000 forint értékű könyvcsomagot nyert Magyarország legnagyobb antikváriuma, az antikvarium.hu pályázatán. A több mint háromszáz könyvet a Baptista Szeretetszolgálat egyik hajléktalan szállójának könyvtárában helyezték el. A könyvek 20%-a szépirodalom, a többi ismeretterjesztő, ezek között számos angol nyelvű könyv is megtalálható. A pályázaton nyert könyvek lehetőséget teremtenek, hogy a Baptista Szeretetszolgálat angol tanfolyamot indítson a hajléktalanoknak, ezzel segítve őket az integrációban és újrakezdésben.

Az antikvarium.hu Magyarország legnagyobb, évente többször is jótékonykodó antikváriuma, hogy megünnepelje 500.000. feltöltését, jubiláris számának megegyező összegben örvendeztetett meg öt olyan intézményt, melyek még egyáltalán nem, vagy csak szegényes könyvtárral rendelkeztek.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére