“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

Author: Főadmin Date: 2014. december 08., hétfő 12:46

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

500–500 adag meleg ételt osztott ki péntken és szombaton a rászoruló embereknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a Batthyány téri máltai központ udvarán.

Az ételosztás ideje alatt a helyszínen rendelt a máltai mozgó orvosi rendelő, ahol minden rászoruló ellátást kapott, akár érvényes taj-kártya nélkül is. 

A Baptista Szeretetszolgálat december hónapban közel 10.000 adag ételt oszt szét az elkövetkezendő hétvégéken. Ennek egy részét úgy, hogy a hétköznapon működő népkonyhai ellátást hétvégén is elérhetővé teszi, másik részét pedig utcai ételosztás keretében. Ennek első alkalma volt december 5-én, 6-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a Fő utcában. Itt a két nap, a két szervezet munkatársai és önkéntesei 500-500 adag meleg ételt, teát és almát osztottak ki. 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére