“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Elindult a téli közfoglalkoztatás

Author: Süni Date: 2014. január 14., kedd 08:39

A közmunka program keretében az ország különböző pontjain (pl. Budapest, Debrecen, Pécs, Esztergom, Sopron, Szombathely, Tét, Mátészalka, stb…..) többféle intézményben és munkakörben dolgoznak a Baptista Szeretetszolgálat által foglalkoztatottak.

Mint ismeretes, ezen a télen a november elsejétől április végéig tartó időszakban kétszázezren vesznek részt a közfoglalkoztatási programban. A közmunka a munka és a gyakorlati képzés összekapcsolásával a munkavállalási hátrányok leküzdését, az álláskeresők képzettségi szintjének növelését, készségeik fejlesztését, gyakorlati tapasztalatok megszerzését teszik lehetővé. A programok helyi, illetve térségi és országos célok megvalósítását segítik átgondolt, megtervezett és ellenőrzött értékteremtő foglalkoztatással.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére