“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Egy nap a gyermekekért Nyíregyházán

Author: Főadmin Date: 2015. május 29., péntek 10:45

A rendezvényről - amelynek a Sóstói Múzeumfalu ad helyet - minapi beharangozó sajtótájékoztatóján dr. Ulrich Attila, a város alpolgármestere beszélt elsőként. Többek között elmondta, a színpadi produkciók mellett bemutatókkal, vidámparkkal és versenyekkel is várják majd a látogatókat. A megyeszékhely alpolgármestere hozzátette, bár az egész napos programnak a város biztosít helyet, a vidám összejövetel megszervezése és lebonyolítása főként a helyi gyülekezet munkáját dicséri.

A Tiszántúli Baptista Egyházkerület elnöke hozzátette, a kulturális program lehetőséget kínál arra, hogy találkozzanak a térségben élő emberekkel. Cserés Attila Barnabás hangsúlyozta, a rendezvényen természetesen felekezettől függetlenül bárki ingyenesen részt vehet. A baptista egyház képviselője kifejtette, szeretnék a hitéleti és a szeretetszolgálati tevékenységeiket társadalmi szerepvállalásokkal kiegészíteni, ahogy tették eddig is az oktatási és a szociális munka területein.  

 

A tervezett gyermeknapi programok

9.30: Jó reggelt, Nyíregyháza!
9.40: Torna Illés Ilcsyvel
10.05: Megnyitó és a rajzpályázat eredményhirdetése
10.15: Gyermekeink, legféltettebb kincseink!
10.25: Párizsban járt az ősz…
10.45: Néptánccsokor
11 óra: Szivárvány együttes
11.30: A Manó ki mit tud? verseny eredményhirdetése
11.35: Szabó Balázs műsora
12 óra: Üzenet! – Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke
13 óra: Gézengúzok és a Harmatka bábcsoport előadása
13.20: Mediball-bemutató
13.40: Fúvós térzene
14.30: Életmentők bemutatója
14.45: Édesség – vidám, zenés előadás
15.15: Mediball-bemutató
15.45: A Harmatka bábcsoport
16.15: Zenés műsorzárás Széll Márkkal

                                                                                                                          

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére