“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

B49 munkamegbeszélés Velencén

Author: Főadmin Date: 2014. szeptember 22., hétfő 11:27

B49 munkamegbeszélés Velencén

Két napos munkamegbeszélés volt a hétvégén Velencén, ahol a B49 munkacsoport munkatársai, a Baptista Egyház misszió igazgatója, iskolalelkészek, és az iskolák képviseletében iskolaigazgatók ültek le, hogy közösen dolgozzák ki a következő időszak munkamenetét. Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke egy bibliai történettel nyitotta meg a találkozót. Naámán, egy reménytelennek tűnő helyzetben lévő vezető történetében Isten egy teljesen új megoldást hozott válaszul arra a kihívásra, ami az útjába került, egy gyógyíthatatlan betegség formájában. Bár egy kitűnő terve volt, ami nagyszerűnek tűnt, és ez alapján szerette volna megoldani a helyzetet, Istennek azonban volt egy tökéletes terve, ami alapján átélhette a teljes gyógyulást. “Bármilyen nagyszerű tervünk is van, engedjük, hogy Isten adja át nekünk a saját tervét, és így ne a saját pozíciónkból döntsünk, hanem Isten pozíciójából!” Ezekkel a gondolatokkal indult útjára a hétvége, ahol munkacsoportos megbeszéléseken és előadásokon oszthatjuk meg egymással ötleteinket, terveinket. 
A B49 iskolagyülekezet első nagyobb megmozdulása jövő héten Budapesten és Pécsen lesz, ahol az LZ7 brit rap zenekar, Mező Misi, a Magna Cum Laude fronténekese zenével, és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke pedig a “Mennyei-pokoli történetek” című előadással fog szolgálni abban az öt baptista iskolában. Hisszük, és reméljük, hogy Isten egy nagyszerű időszakot ad nekünk, ahol az intézményeinkben lévő 17.000 diák életére hatással lehetünk. 

RELATED NEWS

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére