“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Author: Főadmin Date: 2019. október 23., szerda 17:57

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Mintegy 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára sikerült rendkívüli élményt szereznie a Baptista Szeretetszolgálatnak: Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehettek részt október 22-én, kora délután kicsik és nagyok. Az esemény fő támogatója Mága Zoltán hegedűművész volt, de a résztvevők között köszönthette Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Baricz Dezső programvezető például Polgár Tündét is. A nem mindennapi konvoj a Hősök terétől indult és a fontosabb látványosságokat érintve haladtak az autók a fővárosban. A segélyszervezet idén már másodjára szervezte meg ezt a programot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezve a hangsúlyt a jótékonykodásra.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére