“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Átadták a Hegymenet Klubot Hatvanban

Author: Süni Date: 2014. január 21., kedd 11:48

Az ünnepségen beszédet mondott Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, Hatvan város polgármestere, valamint Somogyi Mária intézményvezető. Köszöntőbeszéde után Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat lelkész elnöke megáldotta a Hegymenet Klub épületét, ellátottjait és munkatársait.

2012-ben az Észak-Magyarországi Operatív Program egyik pályázatának köszönhetően közel 100 millió forintos infrastruktúra-fejlesztést sikerült elnyernie. 2012. december 1 óta már két szociális szakfeladatot lát el az intézmény: a fogyatékos személyek (és nem csak az értelmi fogyatékkal élők) nappali ellátását.

2013 decemberében, szintén pályázati támogatásnak köszönhetően egy több száz négyzetméteren felújított, akadálymentesített, modern és minden szakmai igényt kielégítő új épületre kapott használatba vételi engedélyt.

A jövőbeli tervek között szerepel a szociális étkeztetés megszervezése, illetve három családi napközi létrehozása, melyből kettő az iskoláskorú gyermekes családoknak és egy családi napközi pedig az óvodáskorú gyermekek szüleinek nyújtana segítséget.

RELATED NEWS

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére