“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Author: Főadmin Date: 2019. november 14., csütörtök 17:37

 

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Fejes Éva szállodai üzletvezető elmondta: számukra mindig is fontos volt, hogy segítsenek azokon, akik erre különösen rászorulnak, így arra gondoltak, hogy a bútorok cseréje alkalmával feleslegessé vált ágyakat a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlják fel. Ötvennégy darab, ugyan már nem új, ám igen jó állapotban lévő ágy és a hozzá tartozó matrac kerülhet így a segélyszervezet intézményeibe. A legöregebb ágy nyolc, de a többség csak négy-öt éves és a vendégek korábban mindig dicsérték őket. „Reméljük, hogy szerezhettünk egy kis örömet, s olyan helyre kerülnek, ahol még sokáig használhatják majd ezeket a bútorokat”, mondta Fejes Éva, aki hozzátette, olyan állapotú és minőségű adományt semmiképpen sem ajánlottak volna fel, amit nem lehet a rászorultak érdekében jól hasznosítani.

Az Ensana Thermal Sárvár gyógy- és wellnesshotel összesen 136 szobával várja vendégeit a belvárosban, az arborétum szívében. A szálloda, amely jövőre lesz 35 éves, saját termálvízzel rendelkezik.

Köszönjük a felajánlást!

 


RELATED NEWS

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére