“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Adományok a Haiti árváknak

Author: Süni Date: 2014. március 04., kedd 16:23

Az utazás előtt kollégáink elméleti és gyakorlati oktatásban is részesültek, ahol szakemberek készítették fel őket az egészségügyi kockázatokra és az esetleges veszély helyzetekre. Ezen kívül biztonsági személyzet is elkíséri a csapatot.

A csapat a Szeretetszolgálat irányítása alatt felépült árvaházat, a Centre Source de Lumière-t (Fényforrás Gyermekotthon) és a Maison d’Espoir (Reménység Háza) nevű iskolát látogatják meg. A jövő héten iskolaszünet lesz, ezért kollégáink hozzájárulva az intézményekben folyó munkához kézműves, sportfoglalkozásokat és bibliaórát is tartanak a gyerekeknek. A Fogadj örökbe! programban résztvevő magyar támogatók, magán személyek, vállalkozók és iskolák elsősorban az oktatásban vagy szabadidőben hasznos ajándékokat – focilabdát, füzeteket, ceruzákat, színezőket és játékokat – küldenek a gyerekeknek.

A csapatot vezető munkatársunk Kim Bora – aki már több hónapot szolgált Haitin – elmondta: „Jézus szeretet parancsát követve megyünk hozzájuk. Megmutatjuk nekik, hogy milyen értékesek és ők is képesek az alkotásra. Beszélünk nekik Istenről, az ő szeretetéről és elmondjuk, hogy mi csak egy rövid ideig tudunk ott lenni, de Ő mindig velük lesz.”

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére