X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

A nyírbogdányi robotikások győzelemsorozata

Author: Főadmin Date: 2015. június 08., hétfő 12:45

A nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapata öt robottal vett részt a megmérettetésen. A Kecskemét Open Sumo versenyen két robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az egyik robot a negyedik, egy másik pedig a versenyt megnyerve első helyen végzett. A II. Bottle Sumo versenyen ugyancsak nyírbogdányi siker született. Három robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az első, a harmadik és a negyedik helyezéseknek örülhettek a csapat tagjai: ifjabb Abán Csaba, Jakab Ágnes, Papcsák Nóra Annamária, Poór Fanni és Poór Lili. A fiatalokat Abán Csaba készítette fel a feladatokra. A nyírbogdányiak e kihívással zárták a 2014-2015-ös tanév robotika versenysorozatát, amelynek során mind a hét országos megmérettetésüket megnyerve összesen huszonnégy dobogós helyezést értek el, valamint kvalifikálták csapatukat a RoboCup Junior 2015 világversenyre, melynek helyszíne Kínában lesz.

 

RELATED NEWS

Telephelyvezetőket keres a Baptista Integrációs Központ

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Lap tetejére