X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

A nyírbogdányi robotikások győzelemsorozata

Author: Főadmin Date: 2015. június 08., hétfő 12:45

A nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapata öt robottal vett részt a megmérettetésen. A Kecskemét Open Sumo versenyen két robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az egyik robot a negyedik, egy másik pedig a versenyt megnyerve első helyen végzett. A II. Bottle Sumo versenyen ugyancsak nyírbogdányi siker született. Három robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az első, a harmadik és a negyedik helyezéseknek örülhettek a csapat tagjai: ifjabb Abán Csaba, Jakab Ágnes, Papcsák Nóra Annamária, Poór Fanni és Poór Lili. A fiatalokat Abán Csaba készítette fel a feladatokra. A nyírbogdányiak e kihívással zárták a 2014-2015-ös tanév robotika versenysorozatát, amelynek során mind a hét országos megmérettetésüket megnyerve összesen huszonnégy dobogós helyezést értek el, valamint kvalifikálták csapatukat a RoboCup Junior 2015 világversenyre, melynek helyszíne Kínában lesz.

 

RELATED NEWS

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére